/Fancy Fair 2020

Fancy Fair 2020

Dit jaar zullen wij op zaterdag 14 en zondag 15 maart voor de 53e keer onze Fancy Fair organiseren. Het belooft voor jong en oud een weekend vol entertainment, spellen, prijzen en plezier te worden. De Fancy Fair zal dit jaar wederom in “De Gildehal” plaatsvinden aan het Sluisvenpad. De Fancy Fair is een van onze belangrijkste evenementen van het jaar, zonder de opbrengst hiervan zouden wij namelijk geen bestaansrecht hebben. Het geld wat in dit weekend wordt opgehaald is direct bestemd voor onze diverse activiteiten. Denk maar aan alle activiteiten die we organiseren zoals: poffertjes bakken met Sint Maarten, dauwtrappen of de jaarlijkse kampweek!

We vragen ieder jaar onze sponsors, de Nibbiker middenstand en ondernemers, om prijzen voor het Rad van avontuur, of een geldelijke bijdrage om de fancy fair mogelijk te maken. Ook willen we graag uw hulp vragen, daarom komen wij maandag 9 maart vanaf 18:30 uur bij u thuis langs om prijsjes op te halen voor het rad of voor in onze stands. Dit gaat alleen om huis aan huis spullen. De ondernemersprijzen worden een andere datum opgehaald, deze datum volgt voor de ondernemers d.m.v. een brief.

Wij hebben er zin in! Wij hopen dat we dit jaar weer op uw bijdrage en aanwezigheid mogen rekenen.
TOT ZIENS OP DE FANCY FAIR!!!!