/Zwemfestijn 2020

Zwemfestijn 2020

Ja jongens en meisjes daar is ie weer, het jaarlijkse zwemfestijn.

Door het spelen van verschillende spelletjes in het zwembad zullen wij strijden tegen andere verenigingen om zo de zwemfestijnbokaal in handen te krijgen. Wij zullen zondag 19 Januari strijden om eeuwige roem in Zwembad Enkhuizerzand in Enkhuizen. We nemen het op tegen verenigingen uit Wognum, Lutjebroek, Oosterblokker en de Goorn en dat kunnen we natuurlijk niet zonder jullie hulp! Tijdens het zwemfestijn zijn er dus een aantal spelletjes, maar mag er ook vrij worden gezwommen.

We verzamelen de 19e om 15:30 bij de JoMeGiNi hal, vanuit daar worden de kinderen met een bus naar Enkhuizerzand gebracht. De kinderen krijgen tijdens het zwemfestijn te eten en zijn om 19:30 weer terug. Als je mee wilt kun je je opgeven via de opgavelink hieronder. Tot dan!

Groetjes van alle JoMeGiNi leiding

Geef je hier op!